Szállítás

Szállítási határidő

Szállítás a Magyar Postával történik ajánlott levélként, követési kóddal.
A termék fizetést követően 3-6 munkanappal áll készen a postázásra.

Magyarországon belül a szállítási idő 3-5 nap, külföldre 5-15 nap.

Személyes átvételre csak előzetes egyeztetés után van lehetőség

Szállítási díjak

A szállítási díjat a termék ára nem tartalmazza. A számlát – ami egyben garancialevél is -, e-mailben továbbítjuk. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a postás előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Szállítási díjak belföldre:

15000 Ft értékű vásárlás alatt 500 Ft

15.000 Ft értékű vásárlás felett 2000 Ft

Fizetés

A webáruházban a következő fizetési módok választhatók:

– banki átutalás

– utánvét

Fizetés banki átutalással

 1. Válassza ki a Előre utalással történő fizetés opciót!
 2. Kattintson a Megrendelés elküldése gombra!
 3. Ellenőrizze a megadott mail címre érkezett visszaigazoló levelet. Amennyiben nem találja nézzen be a SPAM mappádba, valószínűleg oda került.
 4. Visszaigazoló e-mailben találhatja az utaláshoz szükséges információkat, hogy milyen névre és számlaszámra tudja utalni a Végösszeget. Kérem, a közleményben tüntesse fel a nevét és a Rendelés számát.
  Az utalás beérkezésétől számítva 3-5 munkanap múlva rendelése készen áll a postázásra, erről és a követési kódról mailben fog értesítést kapni.

Fizetés utánvéttel

 1. Válassza ki a Fizetés készpénzben átvételkor opciót!
 2. Kattintson a Megrendelés elküldése gombra!
 3. Ellenőrizze a megadott mail címre érkezett visszaigazoló levelet. Amennyiben nem találja nézzen be a SPAM mappádba, valószínűleg oda került.
 4. A megrendeléstől számítva 3-5 munkanap múlva rendelése készen áll a postázásra, erről és a követési kódról mailben fog értesítést kapni.
 5. Az átvételkor tudja kifizetni a rendelése ellenértékét.

A megrendelés akkor kap aktív státuszt, ha azt az ügyfélszolgálat e-mailben visszaigazolja.A megrendelt terméket a választott fizetési módon kell kifizetni.A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9-től 17 óráig, legkésőbb 24 órán belül megtörténik.A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díj a megrendelőt terheli. Amennyiben kézbesítéskor nem tartózkodik a megadott címen, úgy a küldemény az Önhöz legközelebb eső Postán, postai értesítő felmutatásával átvehető.